Huurders in Haarlem krijgen extra aanslag van de gemeente

Huurders van de Schoonzichtlaan in Haarlem zijn dit jaar onverwachts geconfronteerd met een extra aanslag van de gemeente van maar liefst 185 euro. Het is niet helemaal duidelijk waarom deze Afvalstoffenheffing de afgelopen jaren niet werd opgelegd en dit jaar wel. DUWO heeft de bewoners hierover niet geinformeerd. Duwoners vindt dit een uiterst kwalijke zaak en zal DUWO hierover vragen stellen.

Het is mogelijk dat deze afvalstoffenheffing in het verleden via de servicekosten werd verrekend en dat dat volgens gemeentelijke bepalingen niet meer mag. Wij willen samen met de Haarlemse huurders hier duidelijkheid over krijgen en of de huurders gecompenseerd gaan worden in hun huur. We hopen half maart meer informatie te kunnen geven.

Reacties

De afvalstoffenheffing is ook op de deurmat gekomen van bewoners (studenten) aan de Carolina MacGillavrylaan. Is dit wel correct? Of zat dit eerder ook reeds bij de huur inbegrepen, zoals in Haarlem?

Ca. 260 euro!

Beste Bewoner, dit is mij niet bekend. Ik ga dit uitzoeken voor je! Je kunt mij mailen op raymond@duwoners.nl, dan houd ik je persoonlijk op de hoogte. Mocht dit inderdaad hetzelfde zijn als wat er in Haarlem speelt, dan gaan wij hier uiteraard opheldering over vragen aan DUWO.