Duwonersfeest Sciencepark overweldigend succes!

File 162Vrijdag 25 november werd voor alle bewoners van Sciencepark een feest gegeven. Het doel was om Duwoners bekend te maken bij de bewoners en om medebewoners met elkaar te laten kennismaken.

Het begon al om 19:00 en het duurde even voordat het feest op gang kwam, maar uiteindelijk kwamen er naar schatting zeker 500 feestgangers. Het feestgewoel vond plaats in de binnenplaats van Sciencepark, dus moeilijk te missen voor de bewoners.

File 164Een feestje geven buiten eind november leek in eerste instantie geen goed idee. Howel het min of meer droog bleef was het wel koud. Maar toen de heaters begonnen te werken en er steeds meer mensen kwamen, werd de kou veel beter hanteerbaar. De Duwoners ovenwanten waren een gewild attribuut tegen koude handen. De bestuursleden hadden zich goed voorbereid met truien in de nieuwe huisstijl van Duwoners.

File 163Onverwachts kwam een van de bewoners met een vurig optreden waarbij de fakkels door de lucht vlogen. Goede dj’s in de feesttent zorgden voor een swingende sfeer die tot in de kleine uurtjes doorging. Een uitermate geslaagd feest.

File 165

File 166