Postvakjes Poeldijkstraat, onduidelijkheid troef

Het complex Poeldijkstraat wordt momenteel File 217flink opgepimpt. De entree beneden is uitgebreid en totaal ge-restyled en bij de hal zijn nieuwe postvakjes geplaatst. De oude postvakjes bij de achteringang zijn ook nog steeds in gebruik. Postbodes gooien de post nu soms in de nieuwe en soms in de oude postvakjes. Dit is knap onhandig voor de bewoners, die nu hun beide postvakjes moeten checken.

Het complex Poeldijkstraat wordt opgeknapt. De eigenaar van het flatgebouw heeft besloten om de leegkomende appartementen te gaan verkopen wanneer de huurders uit hun kamers gaan. Er wordt nu flink gewerkt in het complex en het idee is dat er binnenkort circa 10 appartementen per jaar verkocht gaan worden. Vandaar dat de hal beneden een totale make-over krijgt, ook met nieuwe schuifdeuren, die het geheel een luxueus aanzicht geven. Helaas werken deze deuren niet erg goed en gaan ze soms niet open of dicht.

Bij het uitdelen van de sleuteltjes van de nieuwe postvakjes ging het mis. Een aantal bewoners kreeg een sleutel van het verkeerde postvakje. Hoewel de huurders met een verkeerde sleutel gevraagd werden deze weer in te leveren, is dit nog niet overal gebeurd. Een huurder wacht nog steeds op haar sleuteltje en kan al ruim vier weken niet bij haar post. Ook na herhaaldelijk vragen antwoordt DUWO dat ze niets kunnen doen en de sloten niet willen uitboren. Urgente post (betalingen, officiële post) blijft dus in het postvakje liggen en met alle mogelijke gevolgen van dien.

Duwoners vindt dit een absurde situatie en gaat DUWO vragen om snel dit op te lossen en eventuele financiële schade voor de huurder te vergoeden. De huurder wordt op deze manier onevenredig zwaar getroffen voor een fout die ze niet zelf gemaakt heeft.

NASCHRIFT: GOED NIEUWS!
Binnen twee dagen na het verschijnen van dit bericht is de betreffende sleutel met spoed naar de huurster gebracht die al 4 weken niet bij haar post kon. Duwoners had opnieuw om opheldering gevraagd en toen bleek er wel snel actie mogelijk te zijn. Onbekend is of DUWO enige compensatie geboden heeft

Reacties

Beste,

Namens al mijn flatbewoners dien ik een klacht in inzake de flat aan de Poeldijkstraat. Na geruime tijd geluidsoverlast te hebben gehad wegens een nieuwe ingang, worden vanaf heden alle leegstaande appartementen gerenoveerd en na afloop verkocht. Dit zorgt vanaf half 8 (!) 's morgens voor extreme geluidsoverlast.

Studenten kunnen niet meer thuis studeren, maar ook overdag niet slapen wanneer zij, zoals ik bijvoorbeeld, een nachtdienst hebben gedraaid. De lift staat binnenkort weer weken uit en dan zijn studenten genoodzaakt om tot de 12e(!) verdieping omhoog te lopen.

Wij als bewoners van de flat een de Poeldijkstraat pikken dit niet langer! Er zullen duidelijk regels en afspraken moeten worden gemaakt.

Immers bij zoveel overlast in een flat met zoveel gebreken (lekkages, geen warm water etc.) zou er sprake moeten zijn van ANTI KRAAK TARIEVEN en niet van een doorsnee huurprijs!

Beste DUWONERS, help ons!

Namens de gehele flatbemanning,
Annelijn van der Slikke nmr. 39

Beste Annelijn, 

Kun je ons jouw gegevens mailen via info@duwoners.nl? Dan kunnen we hierover persoonlijk contact met je opnemen.

Met vriendelijke groet,
Raymond Harder