Bewonerscommissie
AUC SciencePark

Door Jvhertum - Eigen werk, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=27229926

Momenteel is er geen bewonerscommissie (BC) actief op AUC Science Park. Als bewonerscommissie van de studentenhuisvesting van Amsterdam University College te Science Park Amsterdam vertegenwoordig je 900 bewoners. In mei 2018 was er een BC opgericht die met het afstuderen van de leden werd opgedoekt.

Wil jij als wettelijke overlegpartner namens bewoners in overleg treden met DUWO en het AUC management? Vind je het leuk om sociale activiteiten te organiseren voor bewoners? Wil je ontwikkelingsprojecten en evenementen leiden met als doel het stimuleren van bewoners om samen te werken aan de gemeenschappelijke ruimtes en tuinen?  Neem dan contact met ons op!

Download hier het BC handboek. Hier vind je meer informatie over de rol van bewonerscommissies, Duwoners en Duwo!

ALGEMEEN
Straat/straten: Carolina MacGillavrylaan
Postcode: 1065 CK
Plaats: Amsterdam
Wijk: Oost

CONTACT

E-mail: bewoners@duwoners.nl

Nieuws Science Park I - AUC…

Dormfest 2022: Van idee naar festival

De bewoners van AUC SciencePark organiseren elk jaar een te gek festival voor haar bewoners en omwonenden. Duwoners heeft hier financieel aan bijgedragen. Lees het verslag van de organisatoren hier.

Afrekening Servicekosten 2021

Vanaf  1 juli hebben jullie de afrekening  ontvangen van het voorschot op de servicekosten die je in 2021 hebt betaald. Als er een bewonerscommissie (BC) op het complex aanwezig is, heeft deze op hoofdlijnen gecontroleerd of deze kosten kloppen. De BC’s hebben hiervoor via Duwoners scholing ontvangen. Wanneer er geen BC actief is op jouw […]

DORMFEST 2017 OP HET SCIENCE PARK AMSTERDAM

Dormfest is een evenement georganiseerd door studenten van het Amsterdam University College, die met 900 studenten wonen op de DUWO campus op het Science Park in Amsterdam. Dit evenement is een paar jaar geleden opgestart als een kleine samenkomst van studenten met wat muziek om het academische jaar af te sluiten, en in de afgelopen […]