ZZW Proostmoment 2022

Afgelopen oudejaarsdag vond er op de Zuiderzeeweg een evenement plaats om samen wat te eten met de bewoners en te proosten op het einde van het jaar alvorens iedereen oudejaarsnacht in dook. Dit werd door de bewonerscommissie van het complex georganiseerd. Lees hier hun verslag:

Er was stamppot, glühwein, er werd geschilderd en muziek gemaakt, mensen konden op de foto in de photobooth, een hinkelbaan maken, noem maar op. Gelukkig hadden we een grote tent gehuurd, want het regende en waaide het overgrote deel van de dag. De tent hield ons droog en warm, en maakte het ook gelijk een stuk feestelijker met alle lichtjes en versiering die we hadden opgehangen.

Bewoners in de partytent met priklichten

ZZW Proostmoment 2022

Sommige bewoners bleven voor het 12 uur moment op de Zuiderzeeweg rondhangen, anderen gingen de stad in – of vertoefden elders. Het was een hele gezellige middag/avond, en het was mooi om te zien dat bewoners het leuk vinden om bijeen te komen en elkaar (beter) te leren kennen. Er zijn ook bewoners op af gekomen die normaal niet zo gauw participeren in dingen die de buurtcommissie organiseert. We hopen dat we met deze dag hebben laten zien dat de BC voor alle bewoners van de Zuiderzeeweg staat, en dat we ook hen nu wat meer kunnen betrekken bij de wijk. Al met al betekent dit veel goeds voor de tijd die ons nog te wachten staat op de Zuiderzeeweg!

Gluhwein

Glühwein