Algemene Ledenvergadering 9 juni 2021

Het afgelopen jaar was een vreemd jaar, en jammer genoeg konden er weinig bewonersactiviteiten zijn. Desalniettemin is Duwoners zo goed als het kon doorgegaan met haar bestuursactiviteiten. Er zijn nieuwe bestuursleden bijgekomen, en oude bestuursleden vertrokken. Dit jaar houden we onze algemene ledenvergadering (ALV) op 9 juni 2021. Tijdens de ALV evalueren we het afgelopen bestuursjaar, en bespreken we onze toekomstplannen.
Woensdag 9 juni 2021 zal Duwoners haar jaarlijkse ALV digitaal houden. Tijdens deze bijeenkomst presenteren wij het Jaarverslag 2020 en het Beleidsplan voor 2021. Ook wordt het bestuur voor aankomend jaar verkozen. De ALV is dé mogelijkheid om jouw mening en ideeën te laten horen, dus sluit vooral aan!

Zit jij in één van de bewonerscommissies of ben je lid van Duwoners? Dan ben je uiteraard van harte welkom op onze Algemene Ledenvergadering. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@duwoners.nl. Dan krijg je van ons een uitnodiging met toegang tot de online meeting.

Hier kun je de documenten vinden voor de ALV:

Notulen Algemene Ledenvergadering Duwoners 28-10-2020

Jaarverslag Duwoners 2020

Beleidsplan Duwoners 2021