ALV Duwoners 2016

Het afgelopen jaar was een enerverend jaar voor Duwoners met met veel bewonersactiviteiten en enthousiaste en actieve bewonerscommissies. Er zijn nieuwe bestuursleden bijgekomen, en oude bestuursleden vertrokken. We hopen dat veel bewoners en bewonerscommissies naar de komende ledenvergadering komen om onze toekomstplannen te bespreken. Meer informatie volgt binnenkort op onze website.

Eind april zal Duwoners haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) houden. Tijdens deze bijeenkomst presenteren wij het Jaarverslag 2015 en het Beleidsplan voor 2016. Ook wordt het bestuur voor 2016 verkozen. De ALV is dé mogelijkheid om jouw mening en ideeën te laten horen, dus kom vooral!

Heb je interesse in een bestuursfunctie bij Duwoners, stuur dan voor 20 april een mail naar info@duwoners.nl. Hoewel het bestuur al ruim bezet is, kunnen we extra versterking op de webredactie goed gebruiken. Binnenkort gaat onze geheel vernieuwde website live. Ben je goed in het verwerken van informatie en het schrijven van artikelen, en gewend om snel te werken, wacht dan niet te lang!