Avond voor Bewonerscommissies groot succes!

Duwoners organiseerde op 29 oktober een avond voor actieve huurders van DUWO-Amsterdam om elkaar te ontmoeten. In totaal waren er bijna 20 personen, van NDSM, Spinozacampus, Sciencepark waren er huurders aanwezig, samen met de helft van het bestuur van Duwoners (de andere helft baalde als een stekker dat ze hier niet bij waren).
Duwoners maakt gebruik van de modernste middelen om contact te maken met haar leden!

Duwoners maakt gebruik van de modernste middelen om contact te maken met haar leden!

Een dergelijke avond werd voor het eerst door ons georganiseerd en alle aanwezigen vonden dat dit vaker moet gebeuren. Dit gaan we ook zeker doen en hopelijk kunnen we dan een veel nieuwe bewonerscommissies begroeten!

Kennismaken

Eerst was er een informatief gedeelte om elkaar te leren kennen en om te discussiëren hoe je als bewonerscommissie meer kunnen bereiken voor je eigen complex. We hadden hiervoor een zaaltje geregeld vlakbij het Centraal Station. Er waren vier stellingen bedacht waar de aanwezigen op konden schieten. Al snel werd duidelijk dat communicatie met DUWO vaak niet geweldig is en de ervaringen met de sociaal beheerders zijn nogal wisselend. Door meer contact onderling te maken met bewonerscommissies leren we ook van elkaar. Duwoners heeft daarom ook speciale facebook-groep aangemaakt hiervoor.

Kennismaken is altijd goed!

Kennismaken is altijd goed!

Nog meer kennismaken

Duwoners zou Duwoners niet zijn als we niet bedacht hadden om elkaar ook op andere wijze beter te leren kennen. Het echte schieten vond plaats tijdens het Lasergamen. Niet iedereen bleek te snappen hoe de puntentelling werkt (en dan hebben we het bijvoorbeeld niet over onze eigen penningmeester, die deze event georganiseerd had), maar tijdens de cooling-down aan de bar werden gelukkig weer hele andere kwaliteiten aangesproken. Na sluitingstijd bleken deze kwaliteiten nog te weinig gebruikt en was er nog behoefte om de avond na te evalueren in een naburig etablissement.

De avond overtrof onze verwachtingen en we willen snel weer een dergelijke avond houden. Mocht je willen reageren: stuur een email naar bewoners@duwoners.nl

Ook jij had erbij kunnen zijn..

Ook jij had erbij kunnen zijn..