Beer Pong feest bij De Sjaak!

Op 10 februari vond de derde borrel van Jacques Veltmanstraat plaats. Per 1 februari zijn er nieuwe internationale studenten komen wonen in het complex. Een mooie gelegenheid om een feestje te organiseren en hen welkom te heten. Bewonerscommissie De Sjaak kwam op het idee om een Beer Pong avond te organiseren, aangezien iedereen wel bekend is met dit concept. De Beer Pong avond werd vol gepromoot door middel van creatieve posters, flyers en een Facebook event. Het feestje zelf vond plaats in de grote wasruimte, waar twee grote Beer Pong tafels werden neergezet. Tijdens het hoogtepunt van de avond waren er wel 50 mensen aanwezig, een geweldige opkomst!

beer pong (2)

Beer Pong Party

De meeste bewoners kenden elkaar nog dus er waren veel solo-gangers aanwezig op het feestje. De BC vond het erg leuk om te zien hoe bewoners nieuwe contacten legden met de buren. Iedereen was erg enthousiast en de Beer Pong tafels waren dan ook constant in gebruik!

beer pong (3)

Wasruimte van J.Veltmanstraat

Vooral van de internationale studenten heeft de BC veel positieve reacties gekregen. Veel van hen waren pas een paar dagen in Amsterdam en kenden nog niemand in het complex. Het Beer Pong feestje was dan ook een groot succes en de bewonerscommissie kijkt uit naar de volgende!