Eenhoorn & Feniks presented: Welcome to Holland!

Op 30 september vond de Welcome to Holland-borrel plaats in East57; dit keer niet alleen voor de bewoners van de Feniks, maar ook voor die van de Eenhoorn. Dit zijn de twee complexen van DUWO in het Eenhoorngebied van Amsterdam Oost. Beide gebouwen hebben zo’n 360 eenheden, waarvan de helft wordt verhuurd aan internationale studenten. Binnen deze groep hebben er in de zomer opnieuw veel wisselingen plaatsgevonden. Deze nieuwe bewoners werden met deze borrel welkom geheten, net als de Nederlandse studenten na de zomerstop.

De avond had een Dutch touch, zodat de Nederlandse studenten hun internationale medebewoners bekend konden maken met Holland. Zo was de wijnbar van East op z’n rood-wit-blauw gekleed en kon iedereen genieten van de traditionele Hollandse lekkernijen. Om in de sfeer te komen kregen alle feestgangers een welkomstdrankje van Duwoners.

poster_fenikseenhoornv3

De spetterende promotieposter

Met zo’n tachtig man was er een hoge opkomst. Vooral de bewoners van de Eenhoorn waren blij dat er een evenement werd georganiseerd waar ze in contact konden komen met elkaar. Voor het Eenhoorncomplex is er namelijk nog geen bewonerscommissie die actief bezig is met het organiseren van dergelijke avonden. Op de avond hebben verschillende bewoners dan ook aangegeven een commissie te willen starten. Ook de bewoners van de Feniks vonden het fijn elkaar weer te treffen op een borrel. Gelukkig waren er ook veel nieuwe gezichten aanwezig die de kans kregen om hun medebewoners te leren kennen. Al met al was het een geslaagde avond!

Geschreven door Vera Segaar