Full Moon Party Spinozacampus

Voor één avond kwam het populaire Thaise fenomeen ‘de Full Moon Party’ naar studentencafé Bacchus. Donderdag 24 maart organiseerde de activiteitencommissie van de Spinozacampus dit feest voor alle campusstudenten. De avond stond volledig in het teken van buckets, blacklight en neonverf.

2016_FullMoon_Spinoza_001 2016_FullMoon_Spinoza_002

Rond een uur of tien druppelden de campusbewoners de kroeg binnen. Bij binnenkomst konden ze op vertoon van hun flyer een gratis drankje halen bij de bar. Daarnaast konden ze hun gezicht laten schminken met neonverf. Twee studenten van de grimeur-opleiding in Amsterdam hebben de hele avond binnenkomende bezoekers voorzien van een prachtige neonschmink. Deze gezichtsversieringen konden de campusstudenten vervolgens goed showen onder de blacklights die speciaal voor dit evenement zijn opgehangen in Bacchus.

2016_FullMoon_Spinoza_003 2016_FullMoon_Spinoza_004

Ook was er een mobiele photobooth waarin de studenten volledig in Thailand-style konden poseren voor een memorabel kiekje. Gewapend met een camera, de photobooth en een emmertje vol leuke versieringen, ging de activiteitencommissie de kroeg door. De feestende studenten waren erg enthousiast om op de foto te gaan en het Thailand-/Full Moon-gevoel was helemaal compleet.

Door: Willemijn van Oort