Geslaagde Beerpong-avond op de Spinozacampus

Afgelopen donderdag 21 april vond in de gemeenschappelijke ruimte van de Spinozacampus een beerpong-avond plaats.

Beerpong12016_beerpong_Spinoza2

Tijdens dit evenement konden studenten in teamverband elkaar uitdagen voor een potje ouderwets beerpong. Voor de niet zo liefhebbers van bier, was er ook wijn beschikbaar.

Al om stipt negen uur begon de eerste competitieronde. Op twee verschillende tafels stonden de velden klaar waarop vier teams tegen elkaar streden. Na het eerste potje namen de winnaars van beide tafels het tegen elkaar op om te strijden voor de eerste plek. De verliezers speelde op het tweede veld een potje voor de derde en vierde plaats. Deze competitieronde was de eerste van velen.

2016_beerpong_Spinoza3

Gedurende de avond kwamen er veel studenten langs. Zowel Nederlands als buitenlands, gezien beerpong een internationaal bekend spelletje is. Er werden verschillende teams gemaakt en velen potjes gespeeld. Mensen die niet konden spelen omdat de velden bezet waren, keken enthousiast toe en moedigden de spelers aan.

Aan het eind van de avond was de sfeer optimaal en de vele aanwezige studenten wilden nog wel een rondje door. Maar omdat de gemeenschappelijke ruimte naast andere studentenstudio’s zit, is het feestje op een gegeven moment verplaatst naar studentencafé Bacchus. Daar werd nog tot diep in de nacht de derde helft van een aantal goede beerpongwedstrijden gevierd.

DOOR: WILLEMIJN VAN OORT