Gezamenlijk feest en BBQ van Feniks en Sciencepark

Op 10 september hebben Bewonerscommissies van Feniks en SciencePark II, gezamenlijk een barbecue en feest georganiseerd. We hadden ontzettend geluk met het weer, want ook al was het inmiddels midden september en was het de hele week grijs geweest, was het zonnetje juist deze donderdag volop aan het schijnen.
In de rij voor een hamburger! (Op de achtergrond complex Sciencepark zichtbaar)

In de rij voor een hamburger! (Op de achtergrond complex Sciencepark zichtbaar)

De barbecue en het feest werden gegeven bij cafe Polder, tegenover het Science Park II complex. In de ochtend werd een goede hoeveelheid eten werd ingeslagen en we kregen gratis en voor niks barbecuetips van de beveiliger. Om half 5 begonnen we met het opzetten van de barbecue’s en om half 6 waren de eerste gasten al aan het eten. De opkomst werd steeds hoger, er ontstond een lange rij voor een lekkere burger. De sfeer was erg gezellig, iedereen zat op het gras te eten en te kletsen en te genieten van de muziek.
Sciencepark BBQ-3

Gezellige sfeer!

Nadat de zon onder was gegaan en het eten bijna op was, begon het feest in Polder. Iedereen werd naar binnen in de partyhal geleid terwijl de leden van de commissies buiten de boel opruimden. Tot in de late uurtjes werd er gefeest, tot uiteindelijk Polder de laatste die-hards de deur uit werkte.