Halloween in Bacchus

Het was weer griezelig gezellig donderdag 29 oktober in studentencafé Bacchus. De activiteitencommissie van de Spinozacampus organiseerde deze avond een gruwelijk goed Halloweenfeest voor alle campusstudenten.

Zie hier het promotiefilmpje van de activiteitencommissie voor dit geweldige feest.

Bacchus
Om totaal in de horror-sfeer te komen, werd Bacchus omgetoverd tot een haunted-café. Aan de muren hingen spinnenwebben en skeletten. Ook werden er special Halloween-shotjes uitgedeeld. Het was niet de eerste keer dat de activiteitencommissie een feest in Bacchus organiseerde, al eerder vond het openingsfeest plaats in het studentencafé dat vlak naast de campus ligt.
Halloween_Spinoza_shotjes

Gevaarlijk lekkere shotjes

Beste outfit
Een zombie-bruid, spinnenvrouwtje en een vampier zitten aan een bar. Dat klinkt als een hele slechte mop, maar afgelopen donderdag werd dit werkelijkheid. Vele studenten kwamen in hun engste outfit naar het feest. Om 00.00 uur ’s nachts werd de prijs voor beste outfit uitgereikt. Voor de jury was dit een lastige keuze vanwege de vele realistische wonden, bebloede kleding en goeddoordachte kostuums. Drie meiden die als heksen rondliepen, mochten zichzelf de gelukkige winnaressen noemen.
Halloween_Spinoza_winnaressen

De drie gelukkige winnaressen

Nog meer goede outfits

Nog meer goede outfits

Nachtmerries
Tot diep in de nacht werd er gezellig gedronken en gedanst. Ook knalden er diverse bekende horror-tunes door de speakers van het café, zoals the King op Pop’s Thriller. De activiteitencommissie wil iedereen bedanken voor hun bijdrage aan dit feest: van outfits tot spannende shotjes; het was een gevaarlijk goede avond. Hopelijk heeft niemand er nachtmerries aan overgehouden!

Een spannende limbo

Een spannende limbo