Jump XL met AC Spinoza

Woensdag 20 februari 2019 zijn bewoners van de  Spinozacampus naar trampolinepark Jump XL geweest.
Vorig jaar hadden ze dit evenement voor het eerst georganiseerd en bleek dit een groot succes, dus dit jaar hebben ze de zaal nogmaals geboekt!

Er konden dertig mensen mee komen springen, klimmen, vallen (en opstaan) en ruim een week voor het evenement zaten ze al vol. Na wat lastminute afmeldingen kwamen er ook snel lastminute nieuwe aanmeldingen bij. Uiteindelijk zijn helaas enkele mensen niet komen opdagen en zijn ze met een groepje van ongeveer twintig man gaan fietsen. Na ongeveer tien minuten kwamen ze aan bij Jump XL. Toen iedereen zijn of haar Jump-sokken had ontvangen, mochten ze naar binnen. Springen, klimmen, klauteren. Bij sommige buren ging het wat soepeler dan bij anderen, maar iedereen heeft zich goed vermaakt.

De bewoners van Spinozacampus in Jump XL Diemen

Het uur ging supersnel voorbij. Op de terugweg is een deel van de groep nog mee geweest naar Bachhus voor een biertje. Er waren een hele hoop nieuwe, vooral internationale studenten aanwezig. Veel mensen gaven aan voor het eerst van de commissie te hebben gehoord en waren direct enthousiast bij het zien van het evenement. De activiteitencommissie heeft dan ook veel bedankjes gekregen voor de organisatie en hopen deze enthousiaste buren bij hun volgende activiteit weer te zien!