Jungle borrel van De Sjaak

Op 17 maart was het weer tijd voor de maandelijkse borrel op de Jacques Veltmanstraat. En het was niet zomaar een borrel, dit keer werd er een jungle borrel georganiseerd. De bewonerscommissie had de wasruimte omgetoverd tot een jungle. Aan het plafond hingen lianen en de muren waren volgeplakt met dieren, bladeren en bananen. Verder mochten hapjes zoals apenkoppen en bananen er niet aan ontbreken!

De wasruimte van de J.Veltman volledig in jungle thema

De wasruimte van de J.Veltman volledig in jungle thema

Rond half 10 stroomde de feestgangers binnen, verspreid over de avond zijn er ongeveer 40 medebewoners langsgekomen. Naast een gezellig praatje maken met elkaar, was er nog de mogelijkheid tot het spelen van een potje beerpong of tafelvoetbal. Er werden teams gemaakt van mensen die elkaar vaak nog helemaal niet kenden, een erg leuke manier om medebewoners te leren kennen.

Jungle borrel op volle toeren

Jungle borrel op volle toeren

Het was zoals elke borrel weer een gezellige mix van Nederlandse en internationale studenten en dit keer was ook het bestuur van Duwoners aanwezig. De bewonerscommissie vond het een top avond en kijkt uit naar hun volgende borrel. Ze zijn al druk bezig met het bedenken van het volgende thema..

Bewonerscommissie 'De Sjaak'

Bewonerscommissie ‘De Sjaak’