Love is in the air op Spinozacampus

De vonken spatten er vanaf afgelopen donderdag 13 februari bij het Valentijnsfeest in studentencafé Bacchus. De activiteitencommissie van de Spinozacampus organiseerde in samenwerking met Bacchus een pre-Valentijnsfeest.         

Find your significant other
Het feest kreeg een extra dementie met de introductie van het Valentijnsspel! Dit houdt in dat iedere bezoeker bij binnenkomst een kaartje krijgt met daarop één helft van een beroemd stel. De mannen kregen een man (bijvoorbeeld Brad Pitt) en de vrouwen een vrouw (bijvoorbeeld Angelina Jolie). Deelnemers hadden de rest van de avond de tijd om hun wederhelft te vinden. Lukte dit? Dan mag het gelukkige stel samen een gratis Valentijnsshotje halen bij de bar. De hele avond werd er enthousiast gezocht en zijn er vele nieuwe vriendschappen gesloten.

In de wolken
Het hele café was donderdag in Valentijnssfeer met overal roze ballonnen en prachtige versieringen. Nog tot Valentijnsdag blijven deze versieringen hangen, daarnaast is het helaas alweer uit met de pret. Maar niet getreurd: de activiteitencommissie van de Spinozacampus is bezig met de organisatie van een nieuw feest. Wat voor feest het is houden we nog even geheim, maar houd de Facebookpagina van de Activiteitencommissie in de gaten want dit feest wil je niet missen!

www.facebook.com/activiteitencommissie.spinozacampus