Opaalcampus 20 jaar: groots gevierd

Hieronder een verslag van de actieve bewoners op de Opaallaan die het 20-jarig bestaan van hun complex niet ongemerkt laten voorbijgaan:
Opaalcampus_feest2_poster

14 november 2015, ondanks de harde wind en regen, was het gezellig en warm in de tent. Door de uitnodiging die per mail was verstuurd, maar ook door feestelijke lichten en de muziek werden veel buren uit hun huisje gelokt.

Tentje, wind en regen

Een grote tent met verwarming, muziek, geluid, wijn en bier stond klaar op de achter parkeerplaats. Om 8 uur was de organisatie klaar met versieren en kwamen de eerste feestgangers binnen. Een geïmproviseerde bar en een aantal medewerkers lieten het drank, bier, wijn en fris goed stromen.

Muziek!
Zonder muziek, geen dans, geen beweging. Spontaan kwam er een tweede dj, zijn naam is DJ Niceguy, hij wilde zoooo graag draaien! Zijn muziek-mix viel in de smaak van bezoekers en is voor herhaling vatbaar.

Buurthuis en kerstverlichting
Ondanks dat het feest in de tent was, kwam toch het idee van een buurthuis/zaaltje wel naar boven borrelen bij sommigen. Duwo en de bewonerscommissie zijn in overleg over de plannen van het complex. Dit heeft geresulteerd in kerstverlichting in twee bomen op het terrein. Beste ideeën zijn sinds het voorjaar samengevoegd en een plan is aan DUWO overhandigd. Uitwerkingen op korte en lange termijnen zullen zo snel worden doorgegeven via Facebook
Opaalcampus_feest2_tent.

Facebook pagina
Hoewel 30 personen zich hadden opgegeven via de Facebook-uitnodiging, waren er uiteindelijk meer dan 50 mensen op bezoek! Hierdoor was er een diverse publiek aanwezig, en hebben we weer veel nieuwe bewoners ontmoet. Mensen, leuk dat jullie er waren!! Op de pagina van FB wordt veel lief en leed gedeeld, en uiteraard laten we weten wanneer een volgend feest zich aandoet.

Zonder…
JA, dit feest was niet mogelijk zonder de bewonerscommissie en een team van vrijwilligers voor het organiseren, Duwo voor het verspreiden van de uitnodiging per e-mail, Duwoners voor de financiële ondersteuning en Meerwaarde voor het uitlenen van tenten en sta- en zitmeubilair. Wil je weten waar je zo’n toffe feesttent kan halen? Kijk dan eens bij JomaVerhuur!