Spinozacampus in kerstsferen

Xmas Vibezz in Bacchus

Hieronder een verslag van de activiteitencommissie Spinozacampus (Willemijn)

Spinozacampus @ Bacchus Xmas 2015

Ondanks de tentamenweek en de niet zo kerstachtige temperaturen, was het afgelopen donderdag 17 december kerst in studentencafé Bacchus! De activiteitencommissie van de Spinozacampus organiseerde deze avond een feest (Spinoza Xmas Vibezz) voor alle campusstudenten.

Spinozacampus @ Bacchus Xmas 2015

Vanaf negen uur druppelden de studenten binnen om in Bacchus de feestdagen in te luiden. Voornamelijk buitenlandse studenten waren benieuwd hoe Hollanders kerst vieren en kwamen gezellig een drankje doen. Een enkeling had zelfs de mooiste (of beter gezegd: foutste) kerstrui uit de kas getrokken om zo het kerstgevoel volledig te omarmen. Ook het studentencafé was in kerstsferen met dennentakken en kerstversiering aan de muren, het plafond en boven de bar. Het enige wat nog miste was een mistletoe boven de ingang!

Ook de barman was in een jolige stemming en draaide af en toe zijn favoriete kerstnummers, want zelfs in Bacchus kan je Mariah Carey en Wham! niet ontlopen. Later op de avond nam een DJ de muzikale invulling over en gingen de voetjes van de vloer.

Spinozacampus @ Bacchus Xmas 2015

Al met al was het een gezellige avond en de sfeer voor de feestdagen zit er goed in: de campusstudenten waren klaar voor een witte kerst (helaas mocht het niet baten). Namens de gehele activiteitencommissie van de Spinozacampus wensen wij iedereen een gelukkig, gezond en gezellig 2016. Tot in het nieuwe jaar!