Volle bak bij openingsfeest Spinozacampus

“Let’s go, get drunk!”, zo luidde de titel van het seizoensopeningsfeest van de Spinozacampus in Amsterdam Zuidoost. En als dat geen studenten trekt, dan weten wij het ook niet meer! Op donderdagavond 22 september 2016 liep het goed vol in studentenkroeg Bacchus. Zowel Nederlandse als internationale campusbewoners waren van de partij. 

Vanaf een uur of tien druppelden de enthousiaste studenten de kroeg binnen. Op vertoon van de flyer kregen ze een gratis drankje. Ook werden er flyers uitgedeeld met informatie over andere activiteiten op de campus en flyers met algemene informatie over de bewonerscommissie. Om elf uur kwam de DJ binnen en binnen no-time gingen de voetjes van de vloer! Tot diep in de nacht maakte DJ Femmetastic er samen met de studenten een fantastisch feestje van.

Flyers met belangrijke informatie over de rol van een bewonerscommissie op een studentencomplex

Flyers met belangrijke informatie over de rol van een bewonerscommissie op een studentencomplex

Ook dit jaar was er weer een mobiele Photo Booth. De activiteitencommissie liep rond met deze lijst en een camera om iedereen op de gevoelige plaat vast te leggen. De fotolijst was natuurlijk ook in thema, met typische Hollandse plaatjes (onder andere Max en Willy) en natuurlijk de naam, locatie en datum van het feest.

De mobiele Photo Booth in actie

Geschreven door Willemijn van Oort