Zuiderzeeweg buurtfestival op 30 april

Na jaren was er op 30 april op de Zuiderzeeweg weer een buurtfeest/festival georganiseerd door en voor de bewoners van het complex.
Kampioenschappen langzaamaan fietsen ZZW 2016

Kampioenschappen langzaam fietsen 2016

Duwoners is erg blij dat ook hier activiteiten plaatsvinden, want er zijn de laatste tijd toch ook een aantal problemen geweest. De mogelijkheden zijn hier ideaal om iets te doen met elkaar, niet in minst door de aanwezigheid van de prachtige Recycle Lounge club van behulpzame Jan Fab op het terrein. Hieronder een kort verslag van de BC:

“De dag begon een beetje stroef. De toiletten waren bij Jan aan het overstromen en het was niet heel warm. Toch kwamen mensen naar buiten om te kletsen en een balletje te trappen. Bij Jan binnen werd een podium gebouwd om op gejamd te worden. Ook was er een knutselhoekje. De garderobe was omgetoverd in een kledingruil.

2016_Zuiderzeeweg_buurtfest5
Buiten werd er door mensen speakers aangesloten voor muziek buiten. Rond half 5 werd een kampioenschap langzaamfietsen gehouden. De winnaar ging er van door met een beker.

Rond 6 uur werden er tafels en stoelen buiten gezet. Een pot eten dat door een bewoner was klaargemaakt werd ook buiten neergezet zodat mensen zelf konden opscheppen. Er kwamen ongeveer 60 mensen eten.

’s Avonds gingen de buurt DJ’s draaien en kwamen er meer mensen binnenstromen. Zo hebben we de nacht weg gedanst.”

2016_Zuiderzeeweg_buurtfest22016_Zuiderzeeweg_buurtfest1