Zuiderzeeweg Winterfestival

De bewonerscommissie van Zuiderzeeweg organiseerde op 20 januari een warm winterfestival. Om 6 uur stond er tent klaar om de bewoners te ontvangen. Gezellige lichtjes en muziek versterkte de fijne sfeer tijdens deze regenachtige dag. Gedurende de avond werd er genoten van een bonfire en een DJ met een draaitafel & sound system. In totaal zijn er ongeveer 50 tot 60 bewoners op het winterfestival afgekomen.

De aftrap van het Winterfestival

Rond half 8 werd een warme vegetarische erwtensoep met stukjes wortel en aardappel opgediend. Alle aanwezigen hebben er tot aan de laatste hap van genoten! Dit was nog niet alles, want daarna kwam er weliswaar 5 liter zelfgemaakte chocolademelk om van te genieten. De aanwezige bewoners mochten zelf de chocomel inschenken en versieren met slagroom, sprinkles, marshmallows en zelfs wat aansterken met bruine rum. Degenen die geen zin hadden in zoetigheid, konden een heerlijk koud biertje pakken.

Lichtjes en een DJ creëerde een warme sfeer

De gehele avond stonden er mensen verspreid rondom het vuur of de DJ onder de tent. Af en toe regende het wat en het heeft zelfs even gesneeuwd! Dan stond iedereen gezellig opgepropt in de tent, wat alleen maar de sfeer bevorderde.

Gezelligheid rondom het kampvuur

De bewonerscommissie ging zelfs de deuren van het complex langs om nog meer mensen op te trommelen, waarop nog 5 bewoners het feestje joinde. Rond 2.00 eindigde het festival en was het tijd voor de afbouw. De bewonerscommissie kan niet wachten op het zomerfestival!