ZZW Winterfestival 2018

De tent stond er al om 18:00, alleen de lichtjes en de muziek moesten nog aangesloten worden. Het vuur werd aangestoken en kort daarna kwamen de DJs met de draaitafels en sound system aan. Er werd een fijn sfeertje gecreëerd met warme tunes. Rond 19:30 kwam een warme vegetarische erwtensoep aangelengd met stukjes wortel en aardappel aan die helemaal op is gegaan. Daarna kwam er weliswaar iets van 5L aan zelfgemaakte chocolademelk. We hadden twee warmhoudplaatjes om de soep en de chocomel op warm te houden. Mensen konden zelf inschenken en de chocomel nog versieren met slagroom, sprinkles en marshmallows of zelfs aansterken met wat bruine rum. Als mensen geen zin hadden in iets zoets dan konden ze een koud biertje pakken.

Er zijn in totaal iets van 50 of 60 mensen op af gekomen. Er was vanaf 21:00 altijd wel tussen de 20 en 30 mensen aanwezig die zich verspreidden rondom het vuur of bij de DJs onder de tent. Af en toe ging het even plenzen en het heeft zelfs even gesneeuwd! Dan stonden we allemaal gezellig opgepropt in de tent wachtend tot de bui voorbij ging om dan weer rondom het vuur te gaan staan.

Een lid van de bewonerscommissie was met een andere bewoner nog langs de deuren gegaan om mensen die extra push te geven om langs te komen. Dat was gelukt! Zeker 5 mensen kwamen daardoor nog even langs.

Rond 2:00 hebben we afgebouwd. Het was zeker geslaagd. We kunnen al niet wachten op het zomerfestival! Bij deze wil ik ook alvast de volgende borrel aankondigen die we samen organiseren met de BC van de Keesbroekmanstraat en de BC van de zwarte container die van de Key huren. Deze gaat bij de RLGC44 plaatsvinden op donderdag 1 maart. De datum moet nog bevestigd worden door Sunny, de eigenaar van RLGC44.