Bewonerscommissies van DUWO zeer actief!

Veel huurders van DUWO in Amsterdam wonen in een complex waar een bewonerscommissie (BC) actief is. Dat is goed nieuws. Deze actieve huurders overleggen met DUWO, pakken allerlei problemen aan, maar organiseren ook allerlei leuke bewonersinitiatieven.

Duwoners mag ook twee nieuwe BC’s verwelkomen: de Opaallaan in Hoofddorp en Zuiderzeeweg in Amsterdam-Noord. We zijn heel blij dat wij hier ook actieve huurders hebben die zich inzetten om het wonen samen nog leuker te maken. Als je wilt weten of er ook bewonerscommissie is in jouw complex, kijk dan hier. Hier vind je ook de contactgegevens van de bewonerscommissies.

In september waren maar liefst 4 feesten van 5 bewonerscommissie (2 BC’s organiseerden samen een feest!), zie berichten hieronder. Duwoners komt normaal gesproken graag langs, maar met zoveel feesten lukte het gewoon niet om overal aanwezig te zijn. Onze excuses! Maar er zijn weer een aantal nieuwe feesten en borrels in de planning en we doen ons best om erbij te zijn.

Wij vinden het erg belangrijk dat BC’s en actieve huurders elkaar ontmoeten om elkaars verhalen te horen en ideeen op te doen. Daarom organiseren we begin november voor alle bewonerscommissies en activiteitencommissies weer een ouderwetse BC-avond (voor impressie van vorig jaar, klik hier).  De voorbereidingen voor deze avond zijn in volle gang, en gaat weer heel bijzonder worden! Dus we hopen dat er weer veel mensen zullen komen.